Hoe werkt een kortingscode ?

Wat is een kortingscode?

Om te begrijpen wat je met een kortingscode kan doen, is het belangrijk om eerst te weten wat het precies is. Een kortingscode is een unieke code die je bij een online winkel / webshop kan invoeren om in ruil een korting of actie te ontvangen.

Niet iedere online winkel heeft de mogelijkheid om een dergelijke code te gebruiken, maar wanneer de mogelijkheid er is, is het dus zeer verstandig om eerst even te kijken of je geen kortingscode kan vinden, bijvoorbeeld bij internetacties.nl.

Benaming

Wij bij internetacties gebruiken voornamelijk de benaming "kortingscode", maar ook de volgende termen zijn veel gebruikt: coupon, kortingscoupon, actiecode, waardebon, voucher, .... Ook wanneer je dus bij een online winkel één van deze (of nog een andere soortgelijke term) tegenkomt moet je niet aarzelen om te kijken of we een code voor je hebben.

Hoe kan ik deze gebruiken

Tegenwoordig zijn er meer en meer webshops die zogenaamde kortingscodes toestaan, hierdoor kan de klant / bezoeker van de website een korting krijgen op zijn bestelling. Wanneer je dit zelf tegenkomt, kom kan je meteen kijken op onze website of we beschikken over een kortingscode voor de gewenste winkel / webshop. Indien we de kortingscode hebben kan je deze activeren.

Activeer een code

Wij hebben bij iedere kortingscode een knop "Gebruik kortingscode" geplaatst, wanneer je hier op klikt zal in een nieuw venster de website van de online winkel / webshop openen zodat je meteen je bestelling kan maken. Op de pagina met de kortingscode zal de te gebruiken code verschijnen. Op deze manier zijn beide websites geopend en kan je de code kopiëren en plakken.

Wanneer er een knop "Gebruik aanbieding" staat wil dit zeggen dat het een aanbieding is, en niet eens een code nodig heeft om te kunnen profiteren van de korting!

Welke winkels / webshops kan ik terug vinden bij internetacties ?

Wij proberen zelf zoveel en zo goed mogelijk op zoek te gaan naar de nieuwe en beste kortingscodes. Alle kortingscodes die we vinden plaatsen we op de website. Bent u specifiek op zoek naar 1 website, gebruik dan de zoekbalk bovenaan. Kijk anders eens in ons winkel overzicht

Nog een vraag?

Indien er nog iets niet duidelijk is kijk dan ook eens bij Meer veelgestelde vragen